Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Wat meer trekkracht, waardoor rijden soepeler en makkelijker gaat is een goede reden om de software van uw motor aan te passen. De auto te “chippen” dus. Mits de motor is goede staat is en geen mankementen vertoont natuurlijk.

Het optimaliseren van de software van motormanagementcomputers doen we al jaren. Samen met onze partner Digicar in Doetinchem hebben we al talloze auto’s aangepast. In de regel blijven we altijd binnen de veilige marges van de motor. We kijken dan wat de sterkste variant van dezelfde motor is en programmeren dat vermogen in uw motor. Dan levert deze wat de fabrikant een veilig vermogen vindt en dus loopt u geen risico.

Het blijft maatwerk. We leggen daarom graag niet alleen de voordelen maar ook de zorgvuldige werkwijze die we hiervoor hanteren goed uit. We hebben aan de hand van een camper die we getuned hebben, er een video over gemaakt!

Benieuwd naar wat we met chiptuning voor uw auto, bus of camper kunnen betekenen? Vraag het ons hier.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.