Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Verstuivers testen waarom?

U hoeft namelijk niet alle verstuivers te vervangen.

Het testen van verstuivers kan u een belangrijke besparing opleveren. Elke cilinder van uw dieselauto heeft een verstuiver. Carrec Technocenter vervangt verstuivers alleen als ze kapot zijn. Uw auto heeft echter al een probleem als 1 verstuiver niet goed werkt.

Bedrijven die geen verstuivers kunnen testen zullen alle verstuivers in uw auto vervangen. Verstuivers zijn dure onderdelen, u bent dus bij Carrec aanzienlijk goedkoper uit!


Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testenHier ziet u een foto van onze Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testen. Door het testen van de verstuivers kunnen we exact vaststellen of die goed werken. We testen onder andere de openingsdruk, het verstuiverbeeld, de brandstof opbrengst en -retourhoeveelheid.

Zelfs de laatste generatie piëzo verstuivers van de modernste auto’s kennen geen geheimen voor ons en kunnen we voor u testen. De K-diesel testkast bevat de fabrieksgegevens en toleranties van de laatste generatie verstuivers waardoor we exact kunnen vaststellen welke verstuivers nog voldoen en welke niet. Zeker voor piëzo verstuivers is dat van belang omdat een slecht werkende piëzo verstuiver ongemerkt tot motorschade leiden kan.

 

Verstuivers testen prijs

Heeft u bijvoorbeeld een offerte van uw garage voor het vervangen van al uw verstuivers? Vraag ons dan een vrijblijvende offerte voor het testen van uw verstuivers?

Weet u niet zeker of uw probleem aan de werking van de verstuivers ligt? Bel ons dan voor een diagnose en test afspraak.

 

Verstuivers testen, diagnose stellen, wees in ieder geval op tijd.

Afgezien van het feit dat een dieselmotor met niet goed functionerende verstuivers niet prettig rijdt, is het zaak om niet te lang te wachten met herstel. In sommige gevallen kan er een aanzienlijke schade aan de motor ontstaan door een probleem met de verstuivers.

We komen die gevallen in de praktijk soms tegen. Van een aantal automerken en/of dieselmotoren hebben we hier een aantal specifieke kenmerken op een rijtje gezet. Klik op het automerk om er meer van te lezen.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.