Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Verstuiver revisie of verstuivers vervangen

De ontwikkeling in dieseltechniek heeft de afgelopen jaren geleid tot enorme sprongen in souplesse en vermogen. De dieselmotor was altijd al een economische kilometervreter, nu is deze vaak ook krachtiger dan zijn benzine broeders. Met name de wijze waarop de brandstof, onder druk van honderden Bar, de cilinders ingespoten wordt in combinatie met een turbo en intercooler leidt tot deze prestaties. Een relatief kleine cilinder inhoud levert zo forse en schone prestaties.

U kunt met vrijwel elke diesel bij ons terecht, we testen, vervangen en reviseren dagelijks allerlei soorten verstuivers

Een flink gedeelte van de motoren die Carrec onder handen neemt, zijn dan ook diesels. Om de kwaliteit en snelheid van de reparaties en revisies te kunnen blijven borgen blijft Carrec ook investeren in dieseltechniek. De modernste test en analyse apparatuur van o.a. Hartridge, Snap-on en een aantal merkspecifieke systemen is aangeschaft en zorgt voor een eigen, snelle en betrouwbare diagnose aan alle typen dieselmotoren. Carrec levert bovendien gereviseerde verstuivers en nieuwe verstuivers uit voorraad, de auto is dus snel weer beschikbaar. Carrec levert al jaren diesel inspuitpompen en turbo’s. Zodoende is het volledige brandstofsysteem van moderne dieselmotoren in goede handen bij ons!

 

Verstuivers vervangen, reviseren of testen prijs

Heeft u problemen met uw diesel, of wilt u een vrijblijvende offerte voor het testen, reviseren of vervangen van uw verstuivers? Neem dan contact op met ons!

Weet u niet zeker of uw probleem aan de werking van de verstuivers ligt? Bel ons dan voor een diagnose en test afspraak, of lees verder over de symptomen en gevolgen van slijtage en defecten aan verstuiver.

 

Meer weten over verstuivers?

Kies dan een van de onderstaande links om meer te weten:

 

Diesel verstuivers voor alle merken auto’s

U kunt bij Carrec Technocenter onder andere terecht voor de vervanging van verstuivers voor de volgende automerken. Klik op het merk voor meer informatie.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.