Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Peugeot 307 versnellingsbak reparatie of revisie.

Geeft uw Peugeot 307 versnellingsbak problemen of bijgeluiden, dan is het verstandig om deze te laten nakijken.

 

Voor een vakkundige revisie op reparatie van de handgeschakelde Peugeot 307 versnellingsbak.

Carrec Technocenter levert, repareert en reviseert de Peugeot 307 versnellingsbak. Of het nu een jonge gebruikte of een gereviseerde versnellingsbak betreft, we staan voor de kwaliteit van het product en geven er dus garantie op.
Is uw versnellingsbak op voorraad? Dan is een snelle uit- en inbouw ervan voldoende om weer vertrouwd de weg op te kunnen. Een volledige diagnose is standaard, dus ook de koppeling en het (twee massa) vliegwiel worden zorgvuldig bekeken.
Een gebruikte Peugeot 307 versnellingsbak is meestal ook mogelijk.
U krijgt van ons vooraf gespecificeerde prijsopgave, dus duidelijkheid over de kosten zowel in de offerte als op de rekening. Geen verrassingen achteraf.

De versnellingsbakken van Peugeot worden bijna dagelijks door ons gerepareerd en gereviseerd. We zijn vertrouwd met de verschillende soorten versnellingsbakken die in de Peugeot 307 worden toegepast.

 

Meer over de Peugeot 307 (Bron: Wikipedia)

De Peugeot 307 is een automodel van Peugeot. De Peugeot 307 is de opvolger van de Peugeot 306. Het succesvolle model werd onthuld in januari 2001 op het Salon van Genève en kwam in datzelfde jaar nog op de markt. In 2005 vond Peugeot het tijd worden voor een facelift waarbij gezorgd werd voor meer gelijkenis met het familiegezicht. Er zijn verschillende carrosserievarianten: een 3- of 5-deurs hatchback, een Break (stationwagen), een SW (stationwagen met panoramadak) en een CC (Coupé-Cabriolet). Voor China is er ook nog een sedan ontworpen. De Break staat bekend om zijn verschillende combinatiemogelijkheden. Zo hebben de stationwagons van de break uitvoering een aanzienlijk laadvolume. De SW modellen zijn beschikbaar met het genoemde panoramadak; een glazen dak waar het licht doorschijnt. De CC’s zijn een product van de motorsportafdeling van Peugeot die door hun onafhankelijke wielophanging een vermogen hebben van maar liefst 177pk. Daarnaast kan men ook kiezen of men het tiptronic-systeem van Porsche erbij neemt.

De 307 werd Europees auto van het jaar 2002. Eind 2007 presenteerde Peugeot de opvolger van de 307, de 308.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.