Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Versnellingsbak revisie hoe werkt dat?

Bij een versnellingsbak revisie wordt de versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald en gereinigd. Vervolgens worden alle onderdelen beoordeeld op schade en slijtage. Bij het reviseren van een versnellingsbak worden delen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. Dat zijn delen zoals synchro ringen, pakkingen, keerringen en lagers en eventueel tandwielen.

 

Versnellingsbak revisie kosten

We hebben een jarenlange ervaring met het reviseren van versnellingsbakken, dus na versnellingsbak revisie geeft Carrec Technocenter u (weer) garantie op de gereviseerde versnellingsbak. We reviseren (bijna) alle merken versnellingsbakken. Als er onderdelen te krijgen zijn, kunnen wij de bak reviseren! Door deze jarenlange ervaring met versnellingsbak revisie is Carrec Technocenter bovendien in staat om de reparatie of revisie tegen zo laag mogelijke kosten uit te voeren. De kosten van arbeid, ofwel het arbeidsloon is een belangrijke factor in de prijs die u betaald. Als je iets vaak doet, ben je geoefend en sneller. Onze ervaring houdt die kosten in de hand. Daarom kan Carrec Technocenter u een scherpe prijs bieden gecombineerd met een hoge kwaliteit.

Wij voeren gemiddeld 3 keer per week een versnellingsbak revisie uit, ervaring maakt vakkundig en snel. Dat scheelt u in de kosten!

 

Versnellingsbak revisie, kan dat snel?

Hetzelfde type versnellingsbak wordt soms door meerdere automerken en voor meerdere autotypen gebruikt. Als merk onafhankelijk versnellingsbak revisiebedrijf weten we dus waar we de onderdelen kunnen krijgen, tegen de beste prijs en welke alternatieven er eventueel zijn. Omdat we veel versnellingsbakken reviseren hebben we gangbare versnellingsbakken en versnellingsbakonderdelen op voorraad.
Daarom kan Carrec Technocenter u vaak op korte termijn een oplossing bieden.

 

Kapotte versnellingsbak herkennen

Meer weten over versnellingsbakproblemen en waaraan u ze kunt herkennen? Klik dan op het overzicht met versnellingsbak problemen
Of beschrijf hier het probleem met uw versnellingsbak, dan stellen wij graag de diagnose en een prijsopgave voor u op.

 

Leenauto nodig?

Uw versnellingsbak moet worden gereviseerd, maar u kunt uw auto niet missen? Geen probleem bij Carrec Technocenter. Wij kunnen een leenauto beschikbaar stellen voor de periode dat wij uw auto onder handen nemen.

 

Merken

 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.