Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

De uitbouw, reparatie of revisie van uw versnellingsbak en het terug inbouwen ervan vergt vaak iets meer dan een dag doorlooptijd. Als uw versnellingsbak (revisie en/of gebruikt) op voorraad is, kan het wisselen van de bak echter vaak binnen een dag plaatsvinden. Zodoende werken wij constant aan onze voorraad van courante 2e hands versnellingsbakken. Op gereviseerde versnellingsbakken geeft Carrec Technocenter bovendien 1 jaar garantie!

 

Vervang aan uw versnellingsbak wat kapot is, behoud het goede.

Naar onze mening is het reviseren van uw eigen versnellingsbak het beste alternatief. Dat kan vaak met een korte doorlooptijd en tegen een scherpe prijs. Toch kunnen er redenen zijn om voor een gebruikte 2e hands versnellingsbak of ruil versnellingsbak te kiezen.

Neem contact op voor informatie over de actuele voorraad en de prijzen van de beschikbare 2e hands of gebruikte versnellingsbakken. Prijzen zijn exclusief BTW en gebaseerd op inruil van de oude versnellingsbak

Voorraad aan versnellingsbakken van Carrec Technocenter

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.