Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Hey Automonteur!

Wij vinden Carrec Technocenter het mooiste autobedrijf van Nederland!

Dat zit zo. Ons team van professionals werkt samen, leert van elkaar en heeft plezier met elkaar. We werken aan auto’s van klanten die er zuinig op zijn. Wij mogen die auto’s onderhouden, beter maken en soms flink upgraden.

Jij hebt de ene keer een beurt te doen, vaak een klacht en soms storing op te lossen en de andere keer mag je een goed rijdende auto naar wens van de klant aanpassen en verbeteren. Je begint altijd met een proefrit, even “kennis maken” met de auto. We weten waar we het over hebben, regelmatig mag jij zelf met de klant bespreken wat je van de auto vindt en wat je advies is.

We zijn goed te vinden op internet, de sociale media en Youtube. We vertellen daar over wie we zijn en wat we doen. Dus vindt jij het tof om mooie onderdelen op goede onderhouden auto’s te schroeven? Past een gemotiveerde club mensen in een professionele ruime werkplaats waar je elke dag kan lachen, goed bij je? Dan is deze baan echt wat voor jou!

Profiel Automonteur

Ervaren sleutelaar voor wie Europese auto’s weinig geheimen kennen. Je praat graag over auto’s en autorijden en weet waar je het over hebt. Naast regulier onderhoud doen we veel groot onderhoud en reparatiewerk. Daarnaast ook regelmatig tuning en “Special Projects” waarin we een auto helemaal naar wens van de klant opbouwen. Je ziet dus niet op tegen wat grotere klussen. Wij rekenen er op dat je het belangrijk en leuk vindt om steeds te blijven leren én om regelmatig plezier te hebben met je collega’s.

Wij bieden

Een full-time baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Een relaxte sfeer waarin ruimte is voor jouw wensen en ontwikkeling. Maar ook niet lullen maar poetsen, samen problemen oplossen en successen samen vieren. Op vrijdag patat voor de lunch en een borrel om de week af te sluiten, alle dagen rijden met toffe auto’s, veel leren en lachen. Mooie dingen bouwen, dat is wat we doen bij Carrec!

Wij vragen

  • Ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s,
  • Prettig om mee samen te werken,
  • Een warm gevoel voor klanten,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren,
  • Een CV met een toelichting (brief, email of filmpje).

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs. Vraag dan even naar Joep Schuurman.

Mailen mag ook: joep.schuurman@carrec-technocenter.nl, 

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.