Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Op de sociale media is het al een beetje verklapt; we gaan in het vierde kwartaal onze werkplaats uitbreiden! Ons bedrijf groeit al jaren structureel in omvang en in het aantal diensten dat we leveren. De afgelopen 12 jaar is de omzet verdrievoudigd. Ons pand is dan ook op de groei gehuurd in 2010 en was destijds met 900 vierkante meter werkplaats ruim bemeten. We kregen er al 300 meter opslag bij maar inmiddels is er behoefte aan meer vierkante meters en meer en grotere werkplekken.

Carrec Werkplaats uitbreiding

1200 vierkante meter werkplaats

Meer meters omdat we tegemoet willen komen aan de toenemende vraag zonder de wachttijd te ver op te laten lopen. Grotere werkplekken omdat we steeds meer aan Campers en bedrijfswagens werken en met name de campers steeds groter worden. Er is een langere en bredere vier-koloms brug aangeschaft, één van de grootste bestaande twee-kolommers wordt naar de uitbreiding verplaatst en vervangen door een “gewone”. Voor de kenners, een verhoogde SK2038 verzetten en een SK2030 er voor in de plaats, want Stertil-Koni blijft de standaard in onze werkplaats.

De 300 vierkante meter die er bij komt, grenst aan de huidige werkplaats maar heeft zijn eigen ingang. De “grote jongens” krijgen daar alle ruimte en kunnen gemakkelijk op de brug gereden worden, waar we nu soms wel vier of vijf keer moeten steken om de camper netjes tussen de palen te krijgen.

In totaal hebben we straks 13 bruggen, 15 werkplekken en nog ruimte voor tenminste 1 extra hefbrug en 2 werkplekken. We gaan dan ook van 5 monteurs naar 6, er is dus weer een vacature. Daarover in een ander bericht in deze nieuwsbrief meer.

Twee bruggen per monteur?!

Het lijkt misschien vreemd, meer dan twee bruggen per monteur. Maar door het werk dat wij doen, zo’n 50% onderhoud en 50% reparatie, revisie en diagnoses hebben we regelmatig “langslapers” in huis. Bij revisie van de eigen versnellingsbak is een brug zo’n twee á drie dagen bezet. Maar voor sommige grote (motor)klussen plannen we 40 tot 60 uur sleutelwerk in met een doorlooptijd van twee tot drie weken(!). Al die tijd is de brug bezet terwijl de motor gebouwd wordt, er gewacht wordt op akkoord of op onderdelen. In de huidige bezetting kunnen we niet meer dan drie van dat soort grote projecten aan om belemmering van de productie te voorkomen.

De vraag naar gedegen inspectie, diagnose en onderhoud van campers is zodanig dat we, nog voor de hal is ingericht, de eerste orders voor eind van het jaar al mochten opschrijven. Tijd om door te pakken dus! De voortgang is te volgen op onze Facebook pagina.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.