Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Van de nood een deugd maken is wat wij Nederlanders goed kunnen. Nu een groot deel van de werkende bevolking thuiswerkt in verband met het Coronavirus, is er veel minder behoefte aan mobiliteit. Een goed moment dus om de reparatie of het onderhoud waar de auto aan toe is nu uit te voeren! Is de auto toe aan de APK binnen nu en twee maanden? Dan kan de keuring nu uitgevoerd worden met behoud van de APK vervaldatum, u krijgt dus tot 14 maanden APK.

Zeker ondernemers worden getroffen door de maatregelen en moeten straks weer vol er tegen aan kunnen om het verlies goed te maken. De zakelijke (Youngtimer) auto moet dus in goede staat zijn.

We spraken daarnaast meerdere klanten waarvan de vakantie afgezegd is omdat het bestemmingsgebied afgesloten is. De winterbanden kunnen er dus af omdat de wintersport niet doorgaat en bij deze temperatuur te snel verslijten. Van een aantal andere liefhebbersauto’s tot slot staan reparaties gepland die we nu al kunnen uitvoeren.

Op die manier kan er straks als het normale leven weer doorgaat, probleemloos met een volledig betrouwbare en goed onderhouden auto gereden en gewerkt worden.

Thuiswerken maar liever wel mobiel blijven? Vervangend vervoer indien gewenst kost € 36,- inclusief btw per dag, vol mee, vol terug. Door omstandigheden geen tijd om de auto te brengen?

Dan bieden wij u de ophaalservice.

Wij sturen een chauffeur met de vervangende auto naar uw adres of halen uw auto met twee chauffeurs op. De chauffeur neemt uw auto mee naar onze werkplaats en als de auto gereed is, komt u met de vervangende auto naar ons toe of wij brengen de auto weer thuis. U betaalt 12,50 inclusief btw per uur per chauffeur. Als u gebruik maakt van de vervangende auto, tankt u deze in Soesterberg vol voor u deze inlevert en u betaalt de huur van de vervangende auto.

Op die manier hoeft u niet of maar één keer naar ons toe te rijden en bespaart u voor een paar tientjes een hoop tijd en loopt u geen enkel besmettingsrisico! Wij wensen u sterkte in deze bijzondere tijd, natuurlijk vooral een goede gezondheid en werken graag mee aan een optimale mobiliteit als we allemaal weer gewoon aan het werk kunnen.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.