Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Verstuivers testen waarom?

Precies weten welke verstuiver defect is

Het testen van verstuivers kan u een belangrijke besparing opleveren. Elke cilinder van uw dieselauto heeft een verstuiver. Carrec Technocenter vervangt verstuivers alleen als ze kapot zijn. Uw auto heeft echter al een probleem als 1 verstuiver niet goed werkt.

Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testenHier ziet u een foto van onze Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testen. Door het testen van de verstuivers kunnen we exact vaststellen of die goed werken. We testen onder andere de openingsdruk, het verstuiverbeeld, de brandstof opbrengst en -retourhoeveelheid.

Zelfs de laatste generatie piëzo verstuivers van de modernste auto’s kennen geen geheimen voor ons en kunnen we voor u testen. De K-diesel testkast bevat de fabrieksgegevens en toleranties van de laatste generatie verstuivers waardoor we exact kunnen vaststellen welke verstuivers nog voldoen en welke niet. Zeker voor piëzo verstuivers is dat van belang omdat een slecht werkende piëzo verstuiver ongemerkt tot motorschade leiden kan.

Verstuivers testen prijs

Het testen van los aangeleverde verstuivers kost €33,- exclusief btw per stuk. Wij testen alleen nog los aangeleverde verstuivers, die we uiteraard kunnen reviseren indien nodig. Over het algemeen hebben we hier op korte termijn tijd voor. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.