Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Waarom Sachs schokdempers

Als uw schokdempers versleten of zelfs defect zijn, dan kunt u ervoor kiezen om Sachs schokdempers te laten plaatsen. Sachs produceert schokdempers die dezelfde eigenschappen hebben als originele schokdempers. Vele auto’s zijn zelfs vanuit de fabriek al van Sachs schokdempers voorzien.

Sachs Logo

Naast schokdempers produceert Sachs voor een groot aantal auto’s ook onderdelen die om en aan de schokdempers gemonteerd zijn. Denk hierbij aan toplagers, stofhoezen en bumpstops. Afhankelijk van uw merk en type auto, de staat daarvan en natuurlijk uw wensen kijken we welke combinatie van onderdelen het meest geschikt is voor u. 

Sachs Montagemateriaal

Voor meer informatie, zoals de prijzen van deze schokdempers, of voor het maken van een afspraak, belt u ons gerust of schrijft u ons een berichtje met onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag. 

Hoewel Sachs voor velen al een bekend merk is, kent niet iedereen de herkomst ervan. Het merk is een onderdeel van ZF, een van de grootste auto-onderdelen fabrikanten ter wereld met 153,500 werknemers op 271 locaties in 42 verschillende landen. ZF is onder autoliefhebbers vooral bekend door hun automatische versnellingsbakken die ze voor onder andere BMW, Audi, Volkswagen en nog een heleboel andere automerken bouwen. Deze auto’s komen met een ZF-transmissie uit de fabriek rollen. 

ZF Transmission

Naast transmissies heeft ZF zich in de loop der jaren toegelegd op productie van nog een heel aantal andere auto-onderdelen die onder de merknaam Sachs verkocht worden. Denk hierbij aan schokdempers, koppelingen en vliegwielen en allerhande onderhoudsdelen. Deze onderdelen ontwikkelen ze niet alleen voor personenauto’s maar ook in de Formule 1 worden deze koppelingen en schokdempers gebruikt. Aan kennis en ervaring geen gebrek! 

Sachs Motorsport

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.