Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Waarom Bilstein schokdempers

Wanneer uw schokdempers versleten zijn en u op zoek bent naar een upgrade van uw auto, dan is Bilstein een van de merken waar u terecht kunt. Bilstein produceert: 

  • Schokdempers die dezelfde eigenschappen hebben als de originele schokdempers, maar van betere kwaliteit zijn (denk hierbij vooral aan de levensduur). 
  • Schokdempers die naast een betere levensduur ook op gebied van comfort als sportiviteit beter presteren dan de dempers waarmee uw auto uit de fabriek gekomen is. 
  • Sportieve upgrades zoals schokdempers, verlagingssets met veren en schokdempers ineen, in hoogte verstelbare sets van schokdempers en veren en zelfs kits bedoeld om de rijhoogte van een auto te vergroten.
Bilstein Logo

Bilstein producten

Bilstein produceert voor elk wat wils. De verschillende typeaanduidingen laten zien wat voor soort artikel het is:

B1 t/m 4: Origineel en beter

B1: Montagemateriaal zoals toplagers, stofhoezen, bumpstops etc. 

B2: Budgetlijn (deze monteren wij bij voorkeur niet).

B3: Veren.

B4: OE (originele) schokdempers. Rij eigenschappen en pasvorm zijn gelijk aan de schokdempers waarmee uw auto uit de fabriek kwam. De levensduur is sowieso gelijk aan, maar meestal langer dan origineel.

B6 en hoger: Upgrade t.o.v. origineel

B6: Schokdempers gebouwd volgens Bilsteins eigen interpretatie op de originele, beter, geschikter voor sportief rijden en tegelijkertijd comfortabeler dan origineel. 

B8: Een schokdemper met sportieve inslag en speciaal gemaakt voor montage met verlagingsveren. Deze sets zijn ook zeer geschikt als vervanging/upgrade van een origineel sportonderstel (Audi S-line of BMW M-onderstel) 

B10 en B12: Schokdempersets bestaande uit B8 dempers en bijbehorende verlagingsveren.

B14 en hoger: Schroefsets, schokdempers en veren in een set waarvan de rijhoogte binnen een vooraf bepaald bereik ingesteld kan worden. Afhankelijk van de gekozen set kan naast de rijhoogte ook het dempingskarakter (hardheid van het onderstel) afgesteld worden.

Bilstein schokdempers kopen

Voor meer informatie, zoals de prijzen van Bilstein schokdempers, of voor het maken van een afspraak, belt u ons gerust of schrijft u ons een berichtje met onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag. 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.