Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen. Precies zoals het hoort. Het soort bedrijf dat door een toenemende nadruk op bedrijfseconomische aspecten en afname van gedegen inhoudelijke kennis bij vooral dealerwerkplaatsen het betere alternatief kan zijn.

Bij het bespreken van klachten of problemen is er snel contact met een techneut die de benodigde inhoudelijke kennis bezit om mee te denken. Het is aangenaam te ervaren dat dit toch nog bestaat. Een absolute aanrader dus, voor iedereen met beleving bij de techniek van zijn of haar auto. Ook voor degelijk en goed onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Bij het brengen van de auto op de dag van het onderhoud, verliep het contact in eerste instantie wat stroever dan ik via de telefoon gewend was. Gelukkig herstelde dit snel en toen ik aan het eind van de dag mijn auto weer ophaalde, herkende ik weer waarom ik hier klant ben. Op vertrouwde wijze nam ik de uitgevoerde werkzaamheden door waarna ik met een tevreden gevoel wegreed. De dagen daarna bevestigden de geleverde kwaliteit; de motor loopt mooi, de auto rijdt geweldig en zoals het hoort zitten ook de remdelen weer in het vet. Uitstekend dus!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.