Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Hallo,
Zeer professioneel dat jullie op deze manier navraag doen over mijn klanttevredenheid. Dat heb ik bij andere garages nog niet meegemaakt. Ik ben zeer tevreden over de reparatie die u aan mijn auto heeft verricht. De reparatie is goed uitgevoerd: het probleem is verholpen en niet meer terug gekomen.

Inmiddels heb ik al weer 10.000 km gereden met mijn gerepareerde verstuiver. Mijn eigen vaste garage adviseerde mij om 4 verstuivers en nog enkele andere onderdelen te vervangen voor de prijs van 2200 euro. Jullie adviseerden om er slechts 1 te vervangen voor uiteraard een veel lager bedrag. Ook de communicatie en de planning van de afspraken was bij jullie plezierig geregeld. Ook de ophaalservice was goed geregeld.

Kortom: ik ben een tevreden klant.

Met vriendelijke groet,

Michiel
Nieuwekerk

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.