Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Wat aanvankelijk een defect wiellager leek, bleek helaas een kapot differentieel lager te zijn. Mijn ’08 Renault Laguna 3 Dci GT had nog maar 130dkm gereden. Die storing is wat de Renault dealer vond na mijn melding, maar de wat onpersoonlijke bagatelliserende manier van communiceren deden mij naar een second opinion verlangen. Via ANWB kwam ik bij Carrec terecht. De review spraken voor zich, tevens is de samenwerking met Autoweek natuurlijk ook geen slechte reclame. Het eerste mail contact verliep snel en vakkundig. Al mijn vragen werden duidelijk en helder beantwoord en men voegde offertes bij van de mogelijke oplossing. De communicatie als geheel vond ik open, eerlijk en joviaal.

Afspraak was snel gepland en men heeft eerst -in mijn bijzijn d.m.v. een uitgebreide proefrit- een goede storingsanalyse verricht en daarbij een duidelijke opdracht-stelling geformuleerd. Helaas bleek de versnellingsbak inderdaad toe aan revisie, met daarbij de keuze om massavliegwiel, koppeling en drukgroep eveneens te vervangen. Gezien de km-stand en de wens om de auto nog wel een aantal jaar te willen besturen heb ik besloten om ook deze slijtage-onderdelen te vervangen. Auto is dus grondig beetgepakt, en ik ben keurig volgens afspraak op de hoogte gehouden. Reparatie is naar wens verlopen en binnen de van te voren gestelde offerte gebleven. Auto was keurig gewassen bij ontvangst, tevens was men bereid om me even op te halen vanaf station Den Dolder. De auto rijdt weer voortreffelijk, ben erg content met mijn keuze voor Carrec. Keurig bedrijf, hartelijke autoliefhebbers, vriendelijke mensen, mijn inziens. Aanbevelingwaardig!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.