Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00


Mijn Opeltje maakte een raar ratel geluid bij het starten en ook bij het rijden. Na verschillende garages in de omgeving waar ik woon(Randstad) benaderd te hebben kwam ik steeds op niets uit.

Ja zeiden ze flink en ver rijden, want dan komt het wel goed, ze zeiden dat de cylinderkop erg vuil zou zijn en dat het dmv een motorflush wel verholpen zou zijn, indien ik maar veel ging rijden. Ik vertrouwde het niet en ging op zoek naar een bedrijf die mij WEL kon zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand was.

Gebeld met Carrec Technocenter en ik kon langskomen met de auto, nou ik was helemaal overdonderd toen hun wel gelijk een diagnose stelde na even geluisterd te hebben. Ze zeiden mij dat het zeker niet de cylinderkop is maar iets heel anders.

Nou auto daar achtergelaten en na reparaties die ontzettend goed zijn verricht met een geweldige expertise mag ik mij weer happy voelen en nu geniet ik dan eindelijk van mijn Opeltje. Hij rijdt heerlijk ben erg blij dat ik mijn auto bij Carrec heb laten maken! Kan het een ieder van harte aanbevelen. Als ik naar de anderen hier in mijn omgeving had geluisterd was mijn motor in mekaar gelopen had ik niets meer dus Toppie!!!

Erg vriendelijk en duidelijke informatie bij Carrec! Bedankt!
Ingrid.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.