Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Ik rij nu 2 jaar een Ford Transit uit 2007. Heerlijke auto om te rijden en bijzonder krachtig. Omdat ik voor mijn werk veel caravans moet vervoeren heeft de auto veel te lijden.

Daardoor zijn er begin dit jaar 2 verstuivers los geraakt. Deze zijn repareert bij mijn vaste garage. In augustus is de hele motor in puin gelopen omdat de verstuivers niet goed waren en er niet naar de oorzaak van dit probleem is gezocht.

Omdat ik zelf in Drenthe woon heb ik in de buurt naar bedrijven gezocht die de motor konden vervangen. Die zijn er helaas niet.

Via internet kwam ik bij Carrec terecht en de volgende dag werd mijn auto netjes opgehaald en werd een diagnose gesteld. De brandstof pomp gaf gruis en dat vond de motor niet zo fijn. Gereviseerde motor + koppeling + vliegwiel. Duur grapje maar een nieuwe auto is duurder.

Ik gaf akkoord voor deze offerte en er werd gelijk werk van gemaakt.

Nu 12.000 km verder en de auto rijdt werkelijk fantastisch.

begin volgend jaar breng ik de auto weer naar Carrec toe voor jaarlijks onderhoud. Perfecte serivice en vooral vakmanschap, dat vind je niet snel meer. Complimenten voor deze geleverde service.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.