Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Na vage verhalen van mijn vaste Volvo dealer welke een offerte uitbracht met een astronomisch bedrag, ben ik naar een kleinere garage getogen om eens te kijken of deze het probleem kon oplossen voor een meer normaal bedrag. Deze kwam met een naar het in eerste instantie liet aanzien redelijke offerte.

Toen ik echter vroeg of de verstuivers die nog in orde waren, ultrasoon gereinigd konden worden, werd mij verzekerd, dat dit de laatste jaren niet meer gedaan werd. Dus gewoon laten zitten en rijden.

Dit schoot mij in het verkeerde keelgat en ben toen via Google bij Carrec Technocenter in Soesterberg terecht gekomen. Ik heb met Dhr. van der Spek (Guido) een prettig telefoongesprek gevoerd waarin hij vertelde wat er zoal mogelijk was. Ik heb een goede en transparante offerte van hem gehad, en heb nu de auto door hun laten repareren.

Er werd mij door de uiterst vriendelijke monteur die met mijn auto bezig was, verteld dat de thermostaat ook kapot was alsmede een sensor van het oliepeil. (Dit was bij mij bekend, maar vond het toch opmerkzaam van hem om mij dit nogmaals te vertellen.
Hij heeft zelfs nog een storing verholpen die een andere garage er niet uitkreeg (stond niet op de uiteindelijke factuur). Ik kan alleen maar zeggen geweldig.
W. Verschoor

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.