Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Op 28/09/2015 bij Carrec Technocenter geweest voor wat ik dacht dat een kleine ingreep was (1 lekkende verstuiver).

Ik heb anderhalf jaar geleden een totale reparatie aan de verstuivers bij een ander bedrijf laten doen alleen dit is niet secuur gedaan waardoor ik heb besloten dit door Carrec na te laten kijken

Bij aankomst ben ik erg vriendelijk en behulpzaam ontvangen.
Er is een diagnose gesteld en in goed overleg met monteur Mark die deze reparatie ging uitvoeren besloten om alle verstuivers er uit te halen en deze te testen. Dit bleek een goede beslissing want alle vier de verstuivers waren weer aan het lekken.

Na het schoonmaken en testen bleek dat 1 verstuiver niet meer in orde was en deze is vervangen door een gereviseerd exemplaar.

Het bovenaanzicht van een motor van een Mercedes Benz c200 cdi

Alles was erg duidelijk en transparant uitgelegd en tijdens de reparatie kon ik alles zien wat er met mijn auto gebeurde.

De auto rijd na deze reparatie weer als een nieuwe en stationair loopt hij ook weer veel rustiger.

Bedankt voor de snelle en goede service.

Groet, Patrick

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.