Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Ik had een probleem met mijn BMW 535d E61. De auto trilde compleet en kwam amper meer vooruit. Dat kwam namelijk omdat de auto op 4 cilinder liep in plaats van 6. In eerste instantie dacht ik dat het de verstuivers waren. Deze had ik daarom zelf vervangen maar helaas was het probleem hiermee niet opgelost.

Ik heb vervolgens met Guido van de firma Carrec Technocenter contact en heb mijn probleem voorgelegd. Het eerste wat Guido zei is breng de auto meteen langs of we halen ‘m op voor je. Dat is al een topservice. Na uitvoerig onderzoek en diagnose gesteld te hebben was de constatering dat de koppakking tussen 2 cilinders doorgeslagen was. Guido en de specialisten die bij Carrec Technocenter werkzaam zijn weten heel goed waar ze het over hebben en hebben meer verstand van zaken dan de dealer zelf. Deze mensen gaan verder waar de dealer stopt.

Ik was mijn auto een paar weken kwijt maar dat was zeker de moeite waard. Want ik herken mijn auto niet meer, deze gaat als de brandweer namelijk. Qua kosten is Carrec ook heel aantrekkelijk en aanzienlijk goedkoper dan de dealer. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Carrec te gaan. Een paar zaken in het kort wat er gedaan is aan mijn auto;

– Verstuivers getest,
– Cilinderkop revisie inclusief afpersen, kleppen reinigen, slijpen en inschuren,
– Klepgeleiders vervangen incl seals,
– Zetels snijden en kop vlakken,
– Roetfilter verwijderd en EGR uitgeschreven,
– Turbo revisie (twee stuks),
– Uitlaatspruitstuk vervangen.

En een van de belangrijke dingen is duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf, alles gebeurt altijd in overleg. Carrec, ik ben heel erg tevreden en zal vaker bij jullie langskomen voor onderhoud. Dit is een bedrijf waar je op kunt rekenen en vertrouwen. TOP SERVICE! Groeten, Faisel

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.