Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00


Ik denk dat ik het meest eerlijke autobedrijf van Nederland heb gevonden…. Carrec-Technocenter in Soesterberg.

Korte inleiding : Op mijn dashboard begon een lanmpje te branden met de tekst ”inspuiting diesel deffect”. Ik naar de Renault dealer in Almere, hebben ze via de computer de auto en gegevens uitgelezen. Daar werd mij verteld dat er 2 nieuwe verstuivers moesten worden vervangen. Zou mij zoiets van 600 euro gaan kosten.

Vervolgens heb ik op internet gezocht naar een alternatieve garage en zo kwam ik hier terecht. De vriendelijke heren hebben mijn Megane ook uitgelezen via de computer en wat bleek???? Er zat slechts een stekkertje niet helemaal goed vast…!!! Dit hadden zij ook kunnen verzwijgen en er nieuwe verstuivers inmikken en mij 400 euro laten betalen, maar zij waren zó eerlijk dit gewoon netjes aan te geven en ik hoefde slechts 40 euro te betalen.

Een ieder die nog geen klant is van dit bedrijf……ga naar deze heren en u zult net als ik heel erg tevreden zijn. Nogmaals Carrec-Technocenter mijn dank!
Piet.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.