Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

hoi met michiel ik ben trotse eigenaar v een honda civic maar reed ik begin 2014 mijn motor kapot. waar ik woon ben ik eerst bij een garage geweest die zeiden koppakking want ik had een waterprobleem ruim 1000 euro verder en ik had een olieprobleem cadeau. na een paar keer telefonisch contact met carrec die mij zeiden waarschijnlijk is het olie probleem te wijten aan ovale cilinders. mijn garage zei kan niet want we hebben dat getest maar toch had ik 1 liter olie nodig op 350 km ik was het zo zat van het kastje naar de muur gestuurd te worden dat ik toen carrec mijn auto heb laten ophalen en gekozen heb voor totale revisie. mijn problemen waren als sneeuw voor de zon verdwenen plus 1 jaar garantie.na 11 maanden kreeg ik een lichte olielekkage en ik belde ze op ze zeiden geen probleem we plannen hem in en lossen het op geen gezeik gewoon op de garantie.

SUPER SERVICE kortom als iemand mij vraagt ik zoek een onafhankelijke zeer vakkundige garage moet je daar zijn. geen twijfel mogelijk gewoon duidelijk nogmaals hartelijk dank aan CARREC

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.