Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Beste lezers,
Na heel wat gezoek heb ik eindelijk gevonden; een bedrijf met enthousiaste mensen met kennis die duidelijk vertellen wat er aan de hand is, wat de kosten zijn en goed blijven overleggen.

Zij hebben mijn 27 jaar oude camper weer een gezonde motor gegeven die de camper waard is. De kosten voor deze reparatie waren voor ons een hele uitgave, deels ook door preventief vervangen van diverse onderdelen en een gescheurde cilinderkop maar is qua prijs- prestatie zeer goed en let wel, kwaliteit kost geld. (voor een dubbeltje op de eerste rang werkt niet)

De motor loopt nog beter dan hij gelopen heeft, lekt geen olie meer bij de distributie snaar en verliest geen koelwater meer.


Kortom ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en ik zou een iedere camperaar die een reparatie moet laten uitvoeren aan zijn camper adviseren om eerst even met deze mensen te gaan praten en daar eens rond kijken hoe zij te werk gaan!
Een tevreden Camperaar

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.