Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Met onregelmatig lopen van de motor in mijn VW T5 en een ratelend geluid was ik uitgenodigd voor een diagnose van het probleem bij Carrec Technocenter BV. Bij aankomst keurig ontvangen in de mooie zaak in Soesterberg. De diagnose was snel duidelijk voor Guido en de uitvoerende monteur.

Verstand van zaken dus en de offerte werd mij gemaild voor eventuele reparatie. Offerte dag later in de mailbox en afspraak gemaakt voor uitvoeren van de reparatie. Leenauto meegekregen om weer naar huis te gaan.

Na een week kon ik de t5 weer ophalen waar ik uitleg kreeg van de enthousiaste monteur die aan de auto gewerkt had. Echter, na aantal weken een motorolielekkage onder de auto.

Gebeld met de vraag wat is dit? Werd goed op gereageerd; meteen even langs rijden om te kijken. Het werk moet goed zijn aldus Guido. Bij aankomst een lekke pakking van een deksel.

Leenauto meegekregen en aan einde van de dag het geheel verholpen en onder volledige garantie gerepareerd.

Heel fijn dit zo opgepakt wordt en zeker de moeite waard dit bedrijf aan te bevelen als er een probleem met de auto is. Het zijn vakmensen die weten waar het over gaat.

Guido en medewerkers heel erg bedankt!!!
Groet Wido Onnink uit Barendrecht.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.