Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00


Ik kan alleen maar zeggen dat we supergoed geholpen zijn. We vinden jullie bedrijf en jullie medewerker Joep aanbevelenswaardig.

Na de toestanden met de halve reparatie van de vorige “monteur” hebben jullie het probleem geanalyseerd en opgelost. De auto klinkt zelfs blij en wij zijn het ook. Het was snel opgelost en dat vind ik ook erg fijn. Wij kunnen niets bedenken wat jullie niet goed of minder goed hebben gedaan. Wat ons betreft een en al lof en als we of met de Audi of de net aangeschafte Golf van onze zoon wat mis is, kom ik weer bij Carrec terug.

Superbedrijf en supermedewerkers die hun vak verstaan en niet zomaar gaan sleutelen. Je mag mijn bericht plaatsen, graag zelfs. Wij zijn superblij dat we met jullie in zee gegaan zijn!!!
Nog hartelijk bedankt voor de snelle service, de uitleg en de foto’s bij de bon. Helemaal geweldig!

Hartelijke groetjes van Tanja en Melvin

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.