Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Guido goede middag;

Even in het kort mijn ervaring, ik heb binnen mijn werkzaamheden veel met overheid instellingen en bedrijven in de private sector te maken, wat mij opvalt dat structureel de communicatie slecht is, je belt en vraagt kunnen jullie terugbellen of mailen, dit gebeurt in de regel niet, eerst is er irritatie en daarna de acceptatie, het wordt een gegeven en daar stel je de bedrijfsvoering op in, mailen met leesbevestiging, bellen met terugbel actie.

Het is en was dan voor mij ook een openbaring dat er toch een bedrijf in nederland is die deze gave wel bezit, je belt je wordt teruggebeld je mailt er wordt teruggemaild.

Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren, dit zie je ook terug in de kwaliteit die jullie op technisch gebied heb geleverd het zit eigenlijk verweven in jullie bedrijfs cultuur. Resumé Guido (en de medewerkers(sters) bedankt voor de prettige ervaring die ik mocht beleven. Groeten, Bob.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.