Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Mijn Alfa 159 1.9 JTDm heeft al bijna 2 ton op de teller, maar is nog steeds een geweldige auto. Helaas begon de versnellingsbak te gieren en het werd al snel erger. In de versnelling het nare geluid, uit de versnelling was het geluid weer weg. Auto naar Carrec Technocenter gebracht. De diagnose was duidelijk: De bak moet gereviseerd worden. Dat is een dure reparatie, maar dan weet je wel dat het goed is. Met bijvoorbeeld een 2e-hands bak weet je tenslotte niet wat je krijgt.

De koppeling bleek ook aan vervanging toe, net als het 2-massa vliegwiel. Ik heb mijn auto dagelijks nodig, gelukkig konden ze de auto snel repareren. Alles is netjes gereviseerd en de auto rijdt weer geweldig. Bedankt!
Groeten Annette,
Zaltbommel

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.