Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Wij wilden een Skoda Superb Combi uit 2018 aanschaffen bij een gerenommeerd bedrijf voor €27.500.
Omdat het toch best wel wat geld is en met onze vorige auto een miskoop hadden hebben we besloten een aankoopkeuring te doen bij Carrec te Soesterberg. Wij waren niet bekend met dit bedrijf maar volgden wel het YouTube programma “klokje rond” waar in de eigenaar Joep Schuurman van Carrec Soesterberg auto’s aan een zeer grondige inspectie onderwerpt.
Zijn enorme mate van technische kennis en zijn kritische blik hebben ons overtuigd dat zij het bedrijf zijn om de keuring te doen. Gelukkig maar. Ondanks de prachtige staat waarin de auto verkeerde en ondanks dat het bedrijf waar wij de auto wilde kopen zeer goed aangeschreven stond vond een monteur van carrec nog vele aandachtspunten die je als niet technische koper over het hoofd ziet. Ze zijn 3.5 uur met onze auto bezig geweest. We betaalden €240 maar de verkopende dealer moest nog wel voor €2000 aan onderhoud / vervangen van delen uitvoeren.
Echt een absolute aanrader om een aankoopkeuring bij hen uit te laten voeren. Wat een passie en bergen kennis is daar aanwezig. Top bedrijf.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.