Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Als autoliefhebber heb je er vast wel eens mee gereden. Een auto die verlaagd was met een set verlagingsveren op originele schokdempers of een goedkope, slecht afgestelde schroefset. Die auto’s rijden helemaal niet lekker, zijn oncomfortabel en helemaal niet sportief. Terwijl ze er door de verlaging wel mooier en vooral sportiever uitzien!

Een goed afgestelde schroefset doet juist het tegenovergestelde. Die dempt oneffenheden in de weg en houdt de auto vlakker in bochten. De dynamiek en daarmee het rijplezier van de auto worden daarmee enorm vergroot. Eén van de beste upgrades om uw auto beter te laten rijden is een goed afgestelde schroefset. Neem bijvoorbeeld een schroefset van het merk KW Suspensions of ST. Met deze schroefsets kunt u uw auto niet alleen comfortabel verlagen, maar ook helemaal naar uw wens afstellen.

Standaard vs schroefset

Standaard onderstellen worden niet alleen ontworpen en gefabriceerd tegen een bepaald budget, maar ook met de standaard gebruiker in gedachten. Het onderstel moet vooral niet te soepel of dynamisch zijn, maar een middenweg waar zo veel mogelijk mensen tevreden mee zijn. De auto wordt immers verkocht ‘’voor de massa’’.

Omdat de onderstellen op die manier ontwikkeld zijn, is er bij de standaard onderstellen die autofabrikanten monteren een hoop winst te behalen. Door after-market fabrikanten zijn daarom veer en schokdemper combinaties ontworpen die precies af te stemmen zijn zoals de gebruiker dat wil. Er is dus ruimte voor een stukje personalisatie, afgestemd op uw wensen.

Heeft u de wens uw auto beter te laten rijden en er door verlaging mooier uit te laten zien? Dan is een in hoogte en hardheid instelbare schroefset een upgrade waar u veel plezier van krijgt! Een schroefset van een kwaliteitsmerk is ontwikkeld met een hoger budget en meer technieken dan het originele onderstel van uw auto. Kwaliteitsmerken gebruiken in de ontwikkeling van hun onderstellen slimme technieken waardoor de demper zowel comfortabel als sportief te maken is. Die complexe technieken ontbreken vaak bij standaard onderstellen, waardoor ze een stuk oncomfortabeler zijn zonder daar winst in rijbeleving voor terug te geven.

Wanneer een schroefset monteren?

Veel klanten melden zich bij ons met de vraag: ‘’Kan het niet beter?’’ Zij vinden hun auto te comfortabel, te stug of hebben simpelweg een onderstel dat versleten is. Overheersend is het gevoel dat er winst en rijplezier te halen zijn.

Ervaart u dat ook bij uw auto? Dan kan een schroefset van goede kwaliteit die juist afgesteld is een grote upgrade voor u zijn. Doordat de schroefset op meerdere manieren in te stellen is, kunnen we de auto precies afstellen zoals u dat wilt. Zo sluit het onderstel van uw auto precies aan op uw wensen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.