Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Remmen, en specifiek het remgevoel, zijn van groot belang voor de veiligheid en het rijcomfort van uw auto. Het gevoel van het rempedaal wordt bepaald door de combinatie van remschijven, remblokken, vloeistoffen en de staat van de remslangen. Vaak zijn de standaard onderdelen onvoldoende als u waarde hecht aan een fijn remgevoel. Als we specifiek kijken naar de standaard remslangen die autofabrikanten meestal monteren, zijn die vaak gemaakt van rubber. Remslangen zitten vast aan de remklauw en de auto zelf. Omdat de remklauwen tijdens het rijden bewegen ten opzichte van de rest van de auto, maken autofabrikanten remslangen flexibel. Eén van de nadelen van flexibel rubber is dat het uitzet onder druk en gevoelig is voor temperatuursveranderingen. Daardoor verandert het remgevoel als de temperatuur en druk van de remvloeistof verandert. Gelukkig biedt Goodridge remslangen die deze aspecten flink kunnen verbeteren!

Waarom Goodridge remslangen?

Remslangen van het merk Goodridge zijn ook flexibele slangen, maar dan met een roestvaststaal (RVS) omvlochten omhulsel. Goodridge maakt RVS omvlochten remslangen voor bijna ieder type en merk auto. Goodridge was het eerste bedrijf dat met staal gevlochten remleidingen kwam en de Goodrigde remslang is inmiddels de standaard geworden als het om upgrades gaat. Omdat de remslangen een druk aan kunnen van 870 bar (terwijl een remsysteem niet meer dan 100 bar maximaal genereert) is er geen “opzwelling” zoals bij de standaard rubberen remslangen. Zo reageert het remsysteem eerder op de werking van het pedaal. Doordat ze omvlochten zijn met RVS, zijn de remslangen van Goodridge onderhoudsvrij en blijven ze een autoleven lang goed. Goodridge remslangen worden, in tegenstelling tot andere gevlochten alternatieven, aangeleverd in pasklare vorm. Daardoor ontstaan tijdens het monteren geen problemen en is het niet nodig om aanpassingen aan de auto te doen.

Goodridge remslangen kopen?

Wilt u weten of deze remslangen voor uw auto beschikbaar zijn en welke wij voor uw auto adviseren? We maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen en te beoordelen welke upgrades voor uw auto geschikt zijn.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.