Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Vandaag, 1 Juli 2021, is het precies 12,5 jaar geleden dat Joep Schuurman bij ons kwam werken. Zoals velen weten, trokken hij en ik vanaf die dag samen op om Carrec Technocenter tot het bedrijf te maken dat het nu is. Samen met een team prachtige mensen is er altijd keihard gewerkt en gelukkig ook veel gelachen. Dat doen we nog steeds. Er staat inmiddels een bedrijf met een stabiel merk dat dagelijks mooie werkzaamheden uitvoeren mag.

Dat is ook precies wat Joep dag in dag uit drijft, mooie dingen maken! Ik ben dan ook heel trots en dankbaar om te kunnen aankondigen dat Joep en ik elkaar de hand geschud hebben op de overname van ons bedrijf. Joep leidt het bedrijf al en de komende anderhalf jaar zal het eigendom ook overgaan in zijn bekwame handen. Uiteraard blijven wij wat Carrec betreft nog een hele tijd vier handen op één buik maar ik treed wel steeds verder terug en na dit jaar ga ik operationeel volledig naar de achtergrond.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Joep, samen met zijn prachtige vrouw Melanie en met het team van Carrec de komende jaren doorgaat met mooi en goed werk leveren aan tevreden klanten. Want daar is uiteindelijk alles op gebouwd, klanten goed begrijpen en naar volle tevredenheid bedienen.

Tegen een ieder die ons bezocht zeg ik, dank, veel dank voor het vertrouwen en de opdrachten. Voor een ieder die ons nog gaat leren kennen, wees welkom!

Met warme groet,

Guido van der Spek

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.