Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Ik was er verschrikkelijk van onder de indruk. Destijds, in de vijfde klas van de lagere school, verhuisde Sjaak uit Limburg naar ons dorp. We zaten samen in dezelfde klas. Sjakie zijn vader was vrachtwagenchauffeur. De “luxe-wagen” was een goudkleurige Mercedes Benz W116 450 SEL. Werkelijk àlles aan die auto ademde kracht uit…

Maar mijn ouders reden altijd Renault, altijd nieuw en meestal het instapmodel. Tot er een gebruikte Renault 25 werd gekocht. Een jaar oude, donkerblauwe GTS met grijs interieur. Inmiddels was ik 16 jaar en in mijn hoofd al bezig met mijn rijbewijs. Deze limousine vond (en vind) ik echt geweldig. Soms naast pa – maar meestal achterin – genoot ik van de 2.0 liter motor, de tweetraps carburateur, de enorme stoelen en het comfort wat de auto bood.
Oh ja, én van de intens tevreden peinzende blik van mijn vader achter het stuur van zijn 25. “Zit als een vorst!”

Zo veer ik nog steeds op als ik een w116 zie. Ik zit gelukzalig peinzend achter het stuur van mijn 25: inmiddels de vierde die ik mag bezitten. Ook een GTS, met hetzelfde interieur. Volgens mij heeft elke generatie zo zijn favorieten…

Waar ik nou zo benieuwd naar ben: hoe zag dé achterbank uit jouw jeugd er uit? En heeft dat invloed gehad op de keuze van jouw auto’s naderhand?

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.