Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Carrec Technocenter, bekend van de AutoWeek rubriek ”Klokje Rond”, is een advies, reparatie, onderhoudsbedrijf en hét adres voor mensen die van hun auto houden! Een garagebedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en upgrades aan auto’s, bedrijfsbussen en campers van mensen die er zuinig op zijn. Onze klanten zijn mensen die veel beleving bij hun auto hebben, en op ons vertrouwen voor het onderhouden of beter maken van hun trotse bezit. Wij zetten ons elke dag in om precies dat voor elkaar te krijgen!

Daarnaast voeren wij wekelijks meerdere aankoopcontroles of algehele staat keuringen uit, zoals we dat voor AutoWeek ”Klokje Rond” ook doen. We repareren en onderhouden voornamelijk jonge, moderne auto’s, sportwagens, campers en bedrijfswagens (tot 3500 kg).

Meer over Carrec Technocenter

Adresgegevens

Onze adresgegevens zijn:
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg

Tel: 0346-350890

Voor vragen buiten openingstijden kunt u een bericht sturen via onderstaand formulier.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.