Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter BV is een advies, reparatie, onderhouds- en Bovag Revisie bedrijf. Een diagnosecentrum dat is gespecialiseerd in de reparatie en revisie van automotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en brandstofsystemen in de ruimste zin van het woord. Wij voeren wekelijks meerdere aankoopcontroles uit. Daarnaast leveren wij onderhoud (op maat), chip- en eco-tuning. Carrec werkt al jaren vooral voor consumenten. We repareren en onderhouden zowel jonge moderne als oudere auto’s, sportwagens, young-timers, sommige klassiekers, campers en bedrijfswagens (tot 3500 kg). We zijn een universeel bedrijf en het beste thuis in Europese merken.

Meer over Carrec Technocenter

Adresgegevens

Onze adresgegevens zijn:
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg

Tel: 0346-350890

Voor vragen buiten openingstijden kunt u een bericht sturen via onderstaand formulier.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.