Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

In onze bedrijfspresentatie staat; “wij werken vooral aan auto’s van tussen de 4 en de 10 jaar oud”. Naast deze jonge auto’s onderhouden en repareren we veel aan auto’s waar hun eigenaren veel beleving bij hebben. Zodoende komen en blijven er veel klanten bij ons met auto’s die het waard zijn om in te investeren. Auto’s die met het juiste onderhoud nog steeds die beleving geven zoals het bij de introductie van het model bedoeld is. Auto’s die in originele en goed onderhouden staat, een prachtige verschijning zijn.

Youngtimer regeling

Dankzij de youngtimer-regeling is er ook een gestaag groeiende groep auto’s van 15 jaar en ouder in onze klantenkring. “We hebben de kennis en ervaring” lijkt een veel toegepaste en holle frase. Wanneer heb je nou de kennis én ervaring in dit geval? Als je er veel van weet en er veel aan werkt. En daar zit hem precies de kneep.

We werken al ruim 10 jaar aan deze auto’s, omdat veel huidige Youngtimers vier jaar na hun introductie in onze werkplaats verschenen. Talloze onderhoudsbeurten en reparaties verder, kennen we de kinderziektes en de gevoeligheden van deze auto’s. We weten intussen ook bij welke kilometerstanden bepaalde onderdelen het kunnen gaan begeven en vooral, herkennen we de beleving van een goed onderhouden, betrouwbare én fiscaal aantrekkelijke youngtimer. Onze jarenlange ervaring is om dat ook zo te (onder)houden. Prachtige BMW’s, Volvo’s, Audi’s, Mercedes Benzen, maar ook Toyota’s en Lexus modellen worden al jaren door ons in optimale staat gehouden. Auto’s die, éénmaal in de juiste staat gebracht, zijn berijder nooit laten staan.

Youngtimer Service bij Carrec Technocenter

Onze visie is dan ook dat “klanten van <a href=Carrec Technocenter vragen over hun huidige of toekomstige auto eerst aan ons stellen. Carrec Technocenter voorkomt miskopen, defecten of zelfs stranden met de auto. Klanten van Carrec Technocenter rijden probleemloos auto en houden door Carrec Technocenter van hun auto.

Als er een segment is waarin we dit inmiddels feilloos kunnen, dan is dat het Youngtimersegment. Benieuwd naar onze Youngtimer service? Stuur ons gerust een bericht, we beantwoorden je vragen graag!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.