Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Skoda, eigenlijk Škoda, is een Tsjechisch automerk en een van de oudste van de wereld. Al vanaf het begin was Skoda erg succesvol. De auto’s zijn degelijk, betrouwbaar, slim ontworpen en niet te duur. Nog steeds ontwerpt en bouwt Skoda, hoewel onderdeel van de Volkswagen Group, zijn eigen auto’s.

Onderhoud voor uw Skoda

Om uw Skoda en zijn techniek goed hun werk te laten doen, is juist onderhoud van groot belang.

Het onderhoudsinterval wat door Skoda wordt voorgeschreven is helaas te hoog: er kan tot wel 2 jaar en meer dan 30.000 km tussen twee onderhoudsbeurten zitten. Door onze ervaring met Skoda’s weten we dat de voorgeschreven intervallen levensduur van auto en motor verkorten. Met hoge kosten en vroegtijdig afschrijven van de auto tot gevolg. 

Ons advies

Wij adviseren om minstens elke 20.000 kilometer of ieder jaar, welke het eerste aan bod komt, uw Skoda volledig te laten nakijken en voorzien van een nieuw oliefilter en motorolie. Met die werkwijze kunnen wij en u duurzaamheid en onbezorgd rijden waarborgen. Naast behoud van uw Skoda zorgt u ook voor langdurig rijplezier als u reparaties op tijd uit laat voeren.

In bovenstaande video ziet u hoe op welke wijze wij een onderhoudsinspectie aan uw auto uitvoeren.

Onderhoudsprijzen Skoda

Is uw Skoda toe aan een (grote) beurt? Bent u benieuwd wat de prijzen zijn van Skoda onderhoud? Wij voeren alleen onderhoud op maat uit en hanteren daarvoor geen ondoorzichtige pakketprijzen maar specificeren precies wat we doen. Kijk op onderhoud op maat voor meer informatie over wat dat betekent. 

Graag adviseren we u over de onderhoudsbehoefte van uw auto en maken we daarvoor een gespecificeerde offerte op maat. Neem gerust telefonisch contact op voor meer informatie of stuur  een berichtje met onderstaand formulier. Wij beantwoorden uw bericht doorgaans binnen 1 werkdag.

Keuring van de algehele staat van uw Skoda

Carrec medewerker voert onderhoud uit aan Skoda

U rijdt al jaren in uw auto of u heeft uw auto kort: in beide gevallen kan het zijn dat u wilt weten in wat voor staat uw Skoda is? Is uw auto wel goed door de garage onderhouden? Heeft u wel een goede auto gekocht? Wij kijken uw Skoda grondig na, waarna u een uitgebreid rapport van ons krijgt. In dat rapport staan de aandachtspunten en natuurlijk krijgt u advies over eventuele reparaties. Over de ”Algehele Staat” keuring kunt u hier meer lezen!

Wilt u een (jong) gebruikte Skoda kopen? Laat ons helpen en maak gebruik van onze uitgebreide aankoopkeuring. Wij adviseren u, na beoordeling van de auto in kwestie, voor een gesprek met de verkopende partij. Met de aankoopkeuring  hebben we al velen kunnen behoeden voor een miskoop.

Reparaties aan Skoda’s

Omdat we veel aan Skoda’s werken, kennen we de auto’s goed. We helpen u daarom graag met diagnose en reparatie als u een probleem of defect heeft aan uw auto.

Een greep uit problemen die we tegenkomen bij Skoda’s zijn:

 • Versleten/rammelende distributiekettingen
 • Vervuilde inlaatkleppen, ook wel ‘inlaatvervuiling’ of ‘vervuilde inlaatpoorten’ genoemd
 • Versleten lagers in de versnellingsbak
 • Turboproblemen bij de 1.4TSI motoren 
 • Verstuiverproblemen bij de 1.2TDI en 1.6TDI motoren
 • Kraken bij rijden over drempels

Wij kunnen u van dienst zijn met vrijwel alle modellen vanaf 2000. Wel geldt dat hoe ouder de auto is, hoe lastiger het kan zijn om aan goede kwaliteit onderdelen te komen. 

Modellen waarmee we u graag van dienst zijn:

 • Skoda Citigo
 • Skoda Enyaq
 • Skoda Fabia
 • Skoda Kamiq
 • Skoda Karoq 
 • Skoda Kodiaq
 • Skoda Octavia
 • Skoda Rapid
 • Skoda Roomster
 • Skoda Scala
 • Skoda Superb
 • Skoda Yeti

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.