Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Als klant van Carrec Technocenter waarborgt u niet alleen de staat van uw auto, maar bent u ook verzekerd dat uw auto de beste zorg krijgt bij onderhoud en reparatie. Zo verkleint u de kans op pech onderweg tot een minimum. Toch kan het ook dan gebeuren dat uw auto tijdens het rijden een mankement zoals bijvoorbeeld een lekke band krijgt. Bij Carrec Technocenter hebben we hier een mooie oplossing voor!

Met de Carrec Technocenter pechhulp bent u verzekerd van hulp bij pech in binnen en buitenland. U komt in aanmerking voor onze pechhulp als uw auto bij Carrec Technocenter in onderhoud is en u het onderhoud volgens onze maatstaven laat uitvoeren. In combinatie met een onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 35,- inclusief btw per jaar voor deze pechhulp. Bent u benieuwd naar de voorwaarden of wilt u pechhulp afsluiten nadat u een onderhoudsbeurt bij Carrec Technocenter heeft laten uitvoeren? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op!

Klik hier voor de voorwaarden!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.