Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Met het onderstel van de auto bedoelen we de ophanging, stuurinrichting,  demping en stabilisatie van de auto. De afgelopen decennia is het onderstel van auto’s ingrijpend veranderd en verbeterd. Het sportieve of juist comfortabele karakter van de auto wordt vooral bepaald door het onderstel. Verscheidene auto’s hebben ook een verstelbaar onderstel, waarbij in de sportieve stand de boel een stuk stugger wordt.

De toegepaste techniek is complexer geworden en daardoor heeft de staat ervan steeds meer invloed op het rijgedrag en de rijbeleving. Een goed onderstel borgt een koersvaste auto, die gemakkelijk te besturen is, voorspelbaar reageert bij gasgeven of remmen en in bochten stabiel blijft. Het slijtageproces verloopt heel geleidelijk en het is niet altijd eenvoudig om als berijder te bepalen of alles nog goed werkt. Zeker als na verloop van jaren en kilometers op verschillende plaatsen in de ophanging ruimte is ontstaan, kan een auto onbetrouwbaar worden. Zoekerig rijgedrag vertonen, rammelen, stuiteren en grip verliezen. Alle reden om er regelmatig bij het onderhoud aandacht aan te besteden.

Onderstel van Audi

Rijbeleving

Behalve van belang voor de veiligheid, zorgt een goed onderstel ook voor een fantastische rijbeleving. De glimlach op het gezicht van een klant als hij net gereden heeft met een set nieuwe schokbrekers is onbetaalbaar. “Wat een verschil!” horen we dan, terwijl de auto dan “gewoon” weer rijdt zoals het ooit bedoelt was.

Dus hoort u gerammel, trekt de auto naar één kant, bonkt er iets als u gas geeft of loslaat, verliest u grip, deint de auto overmatig of twijfelt u aan uw onderstel? Maak een afspraak voor diagnose en we kunnen u piekfijn vertellen wat er aan mankeert. We hebben veel ervaring met het opsporen van de oorzaak van klachten over het onderstel. We zijn gewend er dagelijks aan te werken en zelfs om het eventueel te verbeteren naar de specifieke wensen van de klant.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.