Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

“Eigen sanitair is goud waard”: het lijkt de vakantievariant te worden op het spreekwoord over een eigen huis. Was er al een stijgende vraag naar Campers de afgelopen jaren, de pandemie en de maatregelen tegen het coronavirus hebben die vraag alleen maar versterkt. Of het nu nieuw, gebruikt of zelfbouw is, campers zijn veelgevraagd.

Carrec Technocenter werkt sinds een paar jaar vrij nauw samen met de NKC en zij bevestigen dit. Waar in eerste instantie de meeste campers in de stalling bleven omdat reizen vrijwel onmogelijk is in de intelligente lock-down, wordt de mogelijkheid van het huren of kopen van een camper nu door velen overwogen.

Voor elke reis met de auto geldt dat een goede voorbereiding panne onderweg voorkomen kan, of je deze nu net gekocht hebt of er al een tijdje mee toert. Hoe inspannender de reis, hoe beter de voorbereiding moet zijn. Carrec Technocenter heeft al jaren ervaring met het onderhouden en het in een zeer betrouwbare staat brengen van campers. We weten wat het betekent voor de techniek om deze als het ware uit de winterslaap te wekken, vol te bepakken en er vervolgens de spreekwoordelijke marathon mee te gaan lopen. Dát is namelijk wat de meeste campers moeten kunnen. Bovendien is er vaak ook nog sprake van veel hogere of juist veel lagere temperaturen dan hier, meer heuvelachtig of zelfs bergachtig terrein en wordt er veel langer aan één stuk gereden dan in Nederland.

Om in te schatten wat in die omstandigheden nu aan vervanging toe is of hersteld moet worden, vergt een blik die zowel veel kennis van techniek, als ervaring met slijtagepatronen en het inschatten van de onderhoudsbehoefte in zich heeft. Juist in diagnose, reparatie, onderhoud en revisie komen die aspecten bij elkaar. Daar heeft Carrec Technocenter veel ervaring mee en verstand van, dit overtuigde de NKC eveneens. Onze vast camperklanten vertrouwen er al jaren op en wij zien hen regelmatig terug voor onderhoud. U bent van harte welkom, want wij gunnen ook u een goede en onbezorgde vakantie!

Ps: Benieuwd naar tips bij het kopen van een camper? Zie dan de checklist van de Nederlandse Kampeerauto Club op hun site.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.