Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Motor revisie

Reparatie en revisie van automotoren in de ruimste zin van het woord. Bij Carrec Technocenter worden motoren van auto’s en bestelwagens tot en met 3500 kg gerepareerd. Alle merken, alle types en dus zowel benzine, lpg, als diesel motoren. Problemen variëren van “een rammeltje” tot en met vastgelopen motoren aan toe.

Elke type verbrandingsmotor kent zijn eigen specificaties en kenmerken. Die specificaties, of liever gezegd de tolerantie daarin, bepalen het verschil tussen reparatie en revisie. In alle gevallen waarin de motor of delen daarvan beschadigd of versleten zijn maar binnen de tolerantie zijn gebleven is reparatie of vervanging van delen een optie. Als cilinders of cilinderkoppen zwaarder beschadigd of versleten zijn, is een volledige revisie of volledige vervanging noodzakelijk.

Jaarlijks voeren we bij Carrec Technocenter een paar honderd motorklussen uit; reparaties, (deel)revisies en ruilmotoren. U kunt er op vertrouwen dat wij ook uw automotor goed aanpakken.

Door de vele jaren ervaring met de reparatie, revisie en vervanging van intussen duizenden motoren is Carrec Technocenter in staat om de meest voordelige optie aan te bieden. In overleg met u als klant uiteraard. Op basis van een zorgvuldige diagnose en rekening houdend met de staat, het gebruik en de resterende levensduur van de auto wordt de beste optie gekozen en geleverd. Mét garantie!

Heeft u problemen met uw auto? Neem contact op en maak een diagnose afspraak.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

Klik dan op een van de onderstaande links voor meer informatie.

Carrec Technocenter is een Bovag bedrijf, uw auto is bij ons in goede handen.

 

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.