Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Door de aanhoudende wedloop waar autofabrikanten aan deelnemen, worden motoren steeds zuiniger, schoner en kleiner. Maar ook sterker! In flinke sedans zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Passat tref je tegenwoordig een 1.2 liter benzinemotor aan. In bedrijfswagens zoals de Renault Trafic, een 1.6 liter diesel. Dat zijn auto’s waar je “vroeger” tenminste een 1.8 of 2.0 liter motor in aantrof en in de bussen stond tenminste een 1.9 of zelfs een 2.5 liter diesel te stampen. Het brandstofverbruik van de moderne motoren is laag, de uitstoot geminimaliseerd en het aantal kilometers tussen de oliewissel steeds hoger.

U raadt het al, door het steeds verder opvoeren van motoren worden deze zwaarder belast, verslijten sneller en gaan eerder stuk dan u wellicht zou verwachten. Door het onderhoud op maat aan te passen kunnen we veel leed voorkomen. De trend van de laatste jaren is echter toch dat we steeds jongere auto’s in onze werkplaats zien met motorproblemen. Vaak gaat dat gepaard met hoge kosten.

Als u op zoek bent naar een jonge gebruikte auto, rekent u vaak nog op basis van de ervaring van de huidige, wat oudere auto. “Een auto met 120.000 kilometer kan nog wel heel wat jaartjes mee.” Wij kunnen op basis van onze ervaring als advies, reparatie, onderhouds- én Bovag revisiebedrijf vertellen of dat zo is en welke kosten u bij welke kilometerstanden al kunt verwachten.

We zien zodoende niet alleen steeds jongere auto’s in de werkplaats maar ook steeds meer aankoopcontroles. Gaat u liever voor zekerheid? We kijken graag met u mee. Lees hier verder hoe dat in zijn werk gaat.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.