Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

In barre en onzekere tijden heb je behoefte aan vastigheid, zaken waar je wel op kunt rekenen. Da’s heel menselijk. De corona-crisis heeft onze wereld (voorgoed) veranderd. We hebben veel minder sociaal contact, zijn en werken veel meer thuis, zijn veel minder buiten en uitgaan is er nauwelijks bij. Daarnaast heeft deze pandemie een enorme impact op de economie en daarmee op ons (economisch) perspectief.

Als je geschoren wordt, moet je stilzitten zei mijn vader altijd. We zien dat terug in de bestedingen. Echt grote investeringen, zoals het kopen van een nieuwe auto, stelt men in een crisis uit. Veel auto’s staan bovendien nu lange tijd stil of worden nauwelijks gebruikt. Zodra de regels wat versoepelden is de ANWB razend druk met het opstarten van leeggelopen accu’s. Velen komen er achter dat stilstaan een auto bepaald geen goed doet.

De auto is daarentegen wel een veel zekerder alternatief dan het openbaar vervoer, door een lagere kans op besmetting. Na de intelligente lock-down zien we dan ook een hoop klanten die (nog) meer behoefte hebben aan een (betrouwbare) auto hebben. Zekerheid, juist nu!

Een nieuwe auto is natuurlijk enorm betrouwbaar maar kent ook hele hoge kosten door de afschrijving van de waarde, vooral de eerste drie, vier jaar. Met goed onderhoud op maat en een grondige inspectie vooraf bewijzen wij al heel lang dat oudere auto’s minstens zo betrouwbaar zijn. Dus mag je eindelijk weer op pad, of op vakantie met je gezin? Ook al is het in eigen land, je wil dat moment niet laten verpesten door autopech.
Na een proefrit en een inspectie kunnen wij precies vertellen wat de staat is van de auto en wat er moet gebeuren om deze betrouwbaar te maken en te houden. En dat is een wel zo vertrouwd gevoel. Blijf gezond, blijf mobiel, zorg voor elkaar.

Het is meer dan ooit ons motto.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.