Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Om maar met de deur in huis te vallen, als je er niets van merkt.

Een tijd geleden kregen we een mailtje van een klant die drie jaar bij ons was. Hij zat op de camping voor zijn caravan naar zijn auto te kijken.

“ik realiseer me dat ik geen problemen meer gehad heb met de auto sinds ik bij jullie in onderhoud ben. Hiervoor had ik zeker elk jaar wel een keer iets met de auto waar ik niet op rekende. Soms onverwachte tegenvallende kosten maar ook een aantal keren pech onderweg. Daardoor baalde in van de auto. Nu waardeer ik die kar weer enorm!”

goed onderhoud, wanneer weet je het?

Met een auto van zeg 2 of 3 jaar oud is probleemloos rijden natuurlijk heel normaal. Maar daarna wordt dat steeds minder gewoon. Toch is dat precies wat we willen bieden; probleemloos autorijden met jongere tot en met auto’s van rond de 15 jaar oud. Van “net de kop er af” tot en met de Youngtimers dus. Afgezien van de leeftijd die invloed op techniek heeft, is vooral het gebruik belangrijk. Het slijtagepatroon van een ’korte stukjes auto’ is heel anders dan van een kilometervreter die vooral op de snelweg zit. Voor de bedrijfswagens en campers geldt dit nog sterker. In de basis is het dezelfde techniek maar de mate waarin deze belast worden verschilt enorm.

Er voor zorgen dat u daar niet over hoeft na te denken en gewoon met uw auto, bus of camper kan doen wat u wilt, dat is waar wij voor staan. Door eerst de auto goed te leren kennen en ons te verdiepen in het gebruik ervan. Om daarna onze kennis en ervaring van slijtage en schades te gebruiken voor een aanpak waardoor onderhoud en reparaties voorspelbaar worden. 

De reparaties die we verwachten bij een volgende beurt, benoemen we daarom zoveel mogelijk vooraf. Onze dossiers van de auto’s bevatten niet alleen wat gedaan is maar ook wat we voorzien. Simpel voorbeeld; wat nu zweten van olie is, wordt lekken. Zweten mag, lekken niet. Dus nu schoonmaken en volgende keer repareren. Dan weet u precies wat u kunt verwachten bij de volgende beurt. En als we inschatten dat het eerder moet, doen we het meteen of plannen een nieuwe afspraak tussen de beurten in. Uw keuze, alles onder controle, wel zo prettig.

Door vooruit te kijken kunnen we ook de werkzaamheden goed combineren en dat scheelt veel tijd en dus geld. Niets is zo duur als onverwachte reparaties of pech onderweg. Ook toe aan probleemloos autorijden? We helpen u graag!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.