Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Als Carrec Technocenter is het werk dat we leveren de afgelopen jaren enorm veranderd. Van revisie en diesel specialist zijn we een bedrijf geworden dat excellent onderhoud levert met een specialisatie in upgrades en tuning. Door die transformatie van ons bedrijf, verandert ook het werk wat we uitvoeren.

Dat betekent onder andere dat we veel meer bandenwissels uitvoeren dan een tijd geleden. Bij een onderhoudsbeurt, maar ook als de temperaturen dalen voor de winterwielen en banden. Daar komt dan nog bij dat de auto’s die we bij ons zien steeds grotere wielen hebben met een complexer design.

Ons oude bandenapparaat voldeed niet meer aan de kwaliteit die we willen leveren. Dat oude apparaat had moeite om grote, sportieve banden om de grote velgen te leggen. De mannen moesten heel voorzichtig en alert zijn tijdens het de- en monteren van de banden en tegelijkertijd ook ontzettend fysiek werk leveren. Met het nieuwe apparaat hoeven de mannen ongeveer 90% van het fysieke werk niet te doen en is de kans op beschadigen van een velg eigenlijk niet aanwezig. En het oude apparaat? Die staat nog steeds in onze bandenhoek, waar we ‘m gebruiken voor ouderwetse velgen

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.