Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Nee, niet voor Sinterklaas. We beloofden onder de ingezonden reviews van de afgelopen maand een gratis kleine beurt te verloten. Wat je beloofd moet je ook doen dus zijn er nummers gemaakt en getrokken en kunnen we aankondigen dat Daniel de volgende kleine beurt aan zijn Volvo C30 gratis krijgt van ons. Gefeliciteerd!

Daniel schreef een inhoudelijke beoordeling op de site van de ANWB waar we best trots op zijn omdat deze precies verwoordt waar we voor staan:

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een autotechnische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnosestellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen. Precies zoals het hoort. Het soort bedrijf dat door een toenemende nadruk op bedrijfseconomische aspecten en afname van gedegen inhoudelijke kennis bij vooral dealerwerkplaatsen het betere alternatief kan zijn. Bij het bespreken van klachten of problemen is er snel contact met een techneut die de benodigde inhoudelijke kennis bezit om mee te denken. Het is aangenaam te ervaren dat dit toch nog bestaat. Een absolute aanrader dus, voor iedereen met beleving bij de techniek van zijn of haar auto. Ook voor degelijk en goed onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Bij het brengen van de auto op de dag van het onderhoud, verliep het contact in eerste instantie wat stroever dan ik via de telefoon gewend was. Gelukkig herstelde dit snel en toen ik aan het eind van de dag mijn auto weer ophaalde, herkende ik weer waarom ik hier klant ben. Op vertrouwde wijze nam ik de uitgevoerde werkzaamheden door waarna ik met een tevreden gevoel wegreed. De dagen daarna bevestigden de geleverde kwaliteit; de motor loopt mooi, de auto rijdt geweldig en zoals het hoort zitten ook de remdelen weer in het vet. Uitstekend dus!”

Tegelijkertijd blijkt uit de beoordeling van Daniel ook meteen dat echt de gehele klantreis in orde moet zijn voor de juiste beleving en een tevreden gevoel. Vanaf het maken van de afspraak, het overdragen van de auto in onze handen inclusief de eventueel gewenste uitwisseling van of aanvullende informatie, de tussentijdse updates en de oplevering met een transparante en eenvoudig verklaarbare factuur als de klus geklaard is, alles moet kloppen. Daarvoor gaan we elke dag weer met het gehele team bij Carrec Technocenter en dus verloten we ook in de maand januari 2016 weer een kleine beurt onder de klanten die onze diensten beoordelen!

 

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.