Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Chiptuning techniek: optimaliseren en herprogrammeren

De automotor wordt aangestuurd door een computer, de ECU (staat voor: Engine Control Unit) ook wel het motorregelapparaat of motormanagementsysteem genoemd. Deze computer bevat, net als elke andere computer, software. In het geval van een ECU/motorregelapparaat zijn in de software de parameters geprogrammeerd die allerhande zaken rondom de motor regelen. Chiptuning is het herschrijven en optimaliseren van de software die de motor bestuurt.

Als één van de weinige aanbieders heeft Carrec Technocenter een partner die de ontwikkeling van tuningfiles, het optimaliseren en herschrijven van originele data geheel in eigen beheer doet. Vakkennis hierover is dus daadwerkelijk in het bedrijf aanwezig. Door die maatwerk werkwijze sluit de aanpassing perfect aan bij de originele software, hetgeen borg staat voor een optimaal resultaat!

Wilt u nog meer weten? Neem gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina!

Hieronder ziet u een dump van een gedeelte van de software in hexadecimale code.

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.