Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Bij Carrec gaat ons hart sneller kloppen van het beter maken van auto’s, bedrijfswagens en campers.
Personenauto’s zien we hiervoor dagelijks in de werkplaats, maar ook steeds meer campers en bedrijfswagens weten de weg naar Soesterberg te vinden.

Hiervoor werken we onder andere samen met Koni, een Nederlandse schokdemperfabrikant die ook voor campers en bedrijfswagen mooie oplossingen maakten. Een aantal van onze klanten was op zoek naar een systeem dat nóg beter was. Een systeem dat bovendien in staat was om de hoogte van de camper aan te passen, soms zelfs volledig automatisch. Daarom werken wij nu samen met VB Airsuspensions. Een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige oplossingen maakt voor campers en bedrijfswagens. Bij de ontwikkeling van deze systemen staat kwaliteit en een lange levensduur voorop, zodat de eindgebruiker zo optimaal mogelijk van het systeem kan genieten.  

In deze video monteren we automatische niveauregeling op een Mercedes Sprinter en legt Joep uit hoe dit systeem werkt!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.