Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn donderdag weer open vanaf: 08:00

Onbezorgd reizen met een betrouwbare, goed rijdende camper, dat wil toch iedereen?

Of het nu om onderhoud gaat, of om het onderstel, al jaren groeit bij ons de vraag naar specifiek onderhoud en aanpassing van campers. Door onze samenwerking met de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) kennen we de wensen van camperaars goed. Onze onderhoud op maat aanpak, die we als van oorsprong Bovag erkend revisiebedrijf ontwikkeld hebben, sluit daar naadloos op aan. We houden daarmee goed rekening met de bijzondere, zware belasting, waaronder campers werken.

Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in het aanpassen en vooral verbeteren van onderstellen van campers en bedrijfswagens. Daarnaast optimaliseren (tunen) we veel voertuigen, dat doen we samen met onze softwareleverancier Digicar, uit Doetinchem. Door onze gezamenlijke jarenlange ervaring op dit gebied, leveren we betrouwbare en veilige campers waarmee zonder problemen grote reizen gemaakt worden. Bovendien campers met een veiliger en comfortabeler weggedrag en vaak ook meer trekkracht, zodat er gemakkelijk op bergwegen gereden of ingehaald kan worden. Hierover verderop in de nieuwsbrief meer!

Toen de gelegenheid zich voordeed om onze bestaande werkplaats van 900 m2 uit te breiden met nog eens 300 m2  inclusief eigen ingang, hebben we die kans met beide handen aangegrepen. We hebben nu alle ruimte op drie, specifiek voor campers ingerichte, ruime en schone werkplekken om aan deze rijdende huisjes op wielen te werken. Alles is nieuw, schoon en ruim opgezet, de bruggen hebben een hefvermogen van 4500 tot 7000kg. De ruimte die deze hefbruggen bieden is ideaal voor de steeds groter wordende kampeerauto’s.

Bovag heeft laten weten dat er een recordaantal van ruim 135.000 campers geregistreerd zijn in Nederland, wij zorgen er graag voor dat u er zorgeloos van genieten kan!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.