Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Voortaan geen gereviseerde turbo’s meer


Carrec Technocenter B.V. wordt Service Point Turbo Direct  

  • Gereviseerde turbo’s begeven het te vaak
  • Per 15-01-2018 nauwe samenwerking met Turbo Direct

Carrec Technocenter heeft besloten niet meer met gereviseerde turbo’s te werken maar voortaan alleen nog maar nieuwe te monteren. Zo hoopt het advies-, reparatie-, onderhouds- en revisiebedrijf de kwaliteit van een herbouwde motor te borgen. Turbo Direct is distributeur van de grootste merken, dus die samenwerking lag voor de hand.

 Een revisiebedrijf heeft natuurlijk een voorkeur voor gereviseerde onderdelen. Maar na negen jaar is bij Carrec Technocenter in Soesterberg de stap gezet om alleen nog maar nieuwe turbo’s te gebruiken en dus geen gereviseerde exemplaren meer te monteren. Bedrijfsleider Paul Reijnierse en kwaliteitsmanager Joep Schuurman hebben die stap eensgezind gezet: “De turbo’s die we tot op heden gebruikten, reviseerden we niet zelf. We kochten ze in via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het reviseren van deze specifieke onderdelen. Maar over de jaren is gebleken dat het onderdelen zijn met een te groot risico op (gevolg)schade. Als een turbo het begeeft op een motor die door ons tot in de puntjes is gereviseerd, is dat zonde en is de schade niet te overzien. De laatste jaren hadden we vaker twijfels over de kwaliteit van de gereviseerde turbo’s en dus hebben we besloten alleen nog maar nieuwe te plaatsen.”

Voorheen werkte Carrec Technocenter nog met verschillende toeleveranciers van zowel gereviseerde als nieuwe turbo’s. Omdat Turbo Direct zich de laatste jaren heeft ontwikkeld als distributeur van vrijwel alle grote merken, is besloten de band met dit bedrijf aan te halen en per 15 januari 2018 officieel Service Point te worden.

 

“Wij zijn een erkende diagnosespecialist; en we hebben zeer veel ervaring met turboproblemen. Turbo Direct als leverancier past daar goed bij omdat ze toegankelijk zijn, snel en voordelig leveren en weten waar ze het over hebben”, aldus Reijnierse.

Als er vragen resteren naar aanleiding van dit bericht, neem gerust contact op.

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.