Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter, dealer van VB Airsuspension

Het onderstel van uw camper heeft als doel de stabiliteit en het rijcomfort te waarborgen. De basis voor het grootste deel van de campers is een bedrijfsauto. Helaas hebben de fabrikanten van deze bedrijfswagens het onderstel niet specifiek op een camper afgestemd. Hierdoor zijn veel campers niet in staat de hobbels en oneffenheden in het wegdek op een goede manier te dempen. Veel camper rijders ervaren een gebrek aan stabiliteit of comfort, bijvoorbeeld bij het rijden over klinkerwegen of juist inhalen van vrachtwagens op de snelweg. Gelukkig kan luchtvering op uw camper de oplossing bieden!

Bij Carrec Technocenter hebben we al veel ervaring met het verbeteren van de rijeigenschappen van campers. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, kunnen we het rijgedrag en comfort van uw camper compleet transformeren. Hiervoor gebruiken wij o.a. de producten van VB Airsupension.

VB Airsuspension is een Nederlands bedrijf dat al 30 jaar hoogwaardige veersystemen ontwikkelt en produceert voor campers en bedrijfswagens. Bij de ontwikkeling van deze systemen staat bij VB kwaliteit en een lange levensduur voorop. Zo hoeft u in de toekomst nooit naar het syteem om te kijken en blijft het werken zoals bedoeld. De systemen zijn te installeren zonder dat modificaties aan het chassis van de auto gedaan hoeven worden.

VB Airsuspension onderscheidt binnen haar gamma onder andere 2 verschillende typen luchtvering:
Volledige luchtvering
Hulp luchtvering
Daarnaast zijn er nog een heel scala aan aangepaste schroefveren, bladveren en diverse soorten schokdempers beschikbaar.

Voor een oplossing op maat is het belangrijk dat we samen met u uw wensen door nemen en ervaren hoe uw camper nu rijdt. Zo kunnen we onze ervaring spiegelen aan uw wensen en u een advies op maat geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over luchtvering op uw camper of bedrijfswagen? Neem gerust contact met ons op! We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

Wilt u een Prijsindicatie of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in onderhoud, (aankoop)keuringen en prestatieverbeteringen bij personenauto’s en campers. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

request_woman
sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.