Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Omdat onze wortels in de revisie zitten, zijn we jaren geleden onderhoud gaan ontwikkelen waardoor vroegtijdige slijtage en schades voorkomen worden. “Onderhoud op maat” noemen we dat. Zorgeloos en met plezier autorijden, daar gaat het om! Naast betrouwbaarheid is de rijbeleving erg belangrijk. Vandaar ook dat we steeds meer kennis en ervaring hebben opgedaan met onderstellen, tuning, upgrades en “Special projects”.

Universeel en merkonafhankelijk.

We zijn vooral goed thuis in de Europese merken. Ruim 80% van onze omzet komt uit BMW (inclusief Mini), VAG-groep, Volvo, Mercedes-Benz, Ford, Peugeot, Opel en Renault (inclusief Dacia). BMW is de absolute koploper in dat rijtje met één derde van onze omzet. We zien jaarlijks zo’n 600 BMW’s in onze werkplaats en kennen deze techniek letterlijk van binnen en van buiten.

Daarnaast hebben we een flink deel van onze werkplaats ingericht voor Campers en bedrijfswagens. Drie forse hefbruggen bieden daar alle ruimte aan deze “grote jongens”. Daar zien we veel vraag naar onderhoud en naar tuning.

Revisie van motoren, handgeschakelde versnellingsbakken en verstuivers komt steeds minder voor. Moderne motoren laten zich slechter reviseren, de gebruikte materialen lenen zich er niet meer voor. De dieselmarkt kent nog steeds een grote schare fans maar is ook meer een vervangingsmarkt geworden.

Mét Bovag garantie

Zodoende zijn we nog steeds Bovag gecertificeerd, met alle zekerheden die daar voor u als klant bij horen, maar niet meer als Bovag revisiebedrijf. Graag staan wij voor u klaar als Bovag garage en universeel onafhankelijk autobedrijf!

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(217 reviews)

reviews_likeBEKIJK HIER ONZE REVIEWS

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.